sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Karpalobrownie



Kirpakkaa ja täyteläistä! Suklaan ja karpalon lyömätön yhdistelmä!
Löysin ohjeen eräästä Ruoka Pirkasta. Ohjeessa oli käytetty puolukoita, vaihdoin tilalle karpalot, kun niitä sattui myös pakasteessa olemaan.




200g tummaa suklaata 
 
200 g voita
 
3 dl  sokeria 
 
2 dl   vehnäjauhoja 
 
1 dl tummaa kaakaojauhetta
 
2 tl vaniljasokeria 
 
4   kananmunaa
 
200 g karpaloita 
 
 
Sulata voi kattilassa, siirrä kattila sivuun ja sekoita paloiteltu suklaa voin sekaan.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon suklaa-voiseos. Vatkaa kananmunien rakenne rikki lisää muutamassa erässä taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.  
Vuoraa 28 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla. Levitä taikina tasaisesti vuokaan. Ripottele pinnalle karpalot. 
Paista 175 asteessa uunin keskitasossa noin 30-40 min. Jäähdytä. Brownie saa jäädä pehmeän taikinaiseksi. 
 
Minä tykkäsin! Sillä rakastan suklaata... ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...