Kirpakkaa ja täyteläistä! Suklaan ja karpalon lyömätön yhdistelmä!
Löysin ohjeen eräästä Ruoka Pirkasta. Ohjeessa oli käytetty puolukoita, vaihdoin tilalle karpalot, kun niitä sattui myös pakasteessa olemaan.
- 200g tummaa suklaata
- 200 g voita
- 3 dl sokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 dl tummaa kaakaojauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
- 4 kananmunaa
- 200 g karpaloita
Sulata voi kattilassa, siirrä kattila sivuun ja sekoita paloiteltu suklaa voin sekaan.
Sekoita kuivat aineet
keskenään ja lisää joukkoon suklaa-voiseos. Vatkaa kananmunien rakenne
rikki lisää muutamassa erässä taikinaan. Sekoita
taikina tasaiseksi.
Vuoraa 28 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla. Levitä taikina tasaisesti
vuokaan. Ripottele pinnalle karpalot.
Paista 175 asteessa uunin keskitasossa noin 30-40 min. Jäähdytä. Brownie saa jäädä pehmeän taikinaiseksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti